top of page
  • Writer's pictureAstrid van den Hoek

Schrijven & kunstmatige intelligentie: een match?

Weer lekker aan het werk na mijn zwangerschapsverlof! Fijn om weer aan de slag te zijn voor mijn toffe opdrachtgevers als Nederlands Dagblad, DOQ, Bohn Stafleu van Loghum (Podopost) en Koninklijke BDU - BDUmedia. Maar... nu ik een dag minder werk moet ik al dat leuks toch wat anders organiseren. Misschien wel minder klussen aannemen? Of...


Deze week volgde ik een webinar over de mogelijke toepassingen van ChatGPT voor communicatieprofessionals. Als ik ChatGPT mijn teksten laat schrijven, zou me dat een hoop tijd besparen -als ik de enthousiaste deskundige mag geloven. Maar levert die dezelfde kwaliteit en persoonlijke insteek die ik belangrijk vind? Ik ga me er de komende tijd denk ik eens meer in verdiepen en wat experimenteren. Maar vooralsnog zullen mijn klanten het met mij en mijn schrijfsels moeten doen :)

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page