Contentbureau Corner voert voor het Nederlands Dagblad diverse werkzaamheden uit voor de papieren editie. Van eindredactie tot het schrijven van interviews en tv-recensies en van de serviceredactie tot het leveren van achtergrondverhalen.

Green Badger Mindset en Sales had al enige tijd een concept voor een boek op de plank liggen. Contentbureau Corner heeft geholpen om dit plan te realiseren: van blogs tot boek! Daarnaast zet ik regelmatig klanten in de spotlights in klantinterviews op de website en plaats ik wekelijks een artikel op de site en social media van Green Badger.

Voor Podopost, het vakblad voor pedicures en voetverzorgers, schreef ik artikelen rond het thema 'Samen leren' en nu rond het thema 'Samen Werken'.

‚Äč

Voor Digitale Nazorg, gespecialiseerd in het achterhalen en veiligstellen van de digitale nalatenschap van overleden dierbaren, maakt Contentbureau Corner een persoonlijk bedrijfsverhaal. Ook lever ik diverse persberichten en actuele artikelen voor op de website.

Contentbureau Corner wordt regel-matig ingeschakeld voor de eind-redactie van de website-artikelen van AD/Utrechts Nieuwsblad en voor de krantenedities Utrechts Nieuwsblad en Amersfoortse Courant. Daarnaast lever ik zo nu en dan artikelen en interviews voor de Amersfoortse Courant.

Contentbureau Corner ondersteunt Ardesch Uitvaartbegeleiding met de communicatie via een speciale zzp-strippenkaart met bijvoorbeeld het redigeren van persberichten en blogs

Voor het online artsenplatform DOQ.nl interview ik met regelmaat artsen, artsen in opleiding en promovendi over hun visie op hun vakgebied of over nieuwe ontwikkelingen.

Voor de Soester Courant (uitgave BDU Media) schrijft Contentbureau Corner achtergrondartikelen en persoonlijke interviews over onderwerpen als gezondheidszorg en onderwijs.

Ook lever ik zakelijke advertorials over Soester ondernemers.

Via een strippenkaart-principe werkte Contentbureau Corner mee aan het speciale jubileumnummer van Passage Magazine met interviews en het redigeren van artikelen.

Social deals

Dialoogtrainer Heleen Brinkman wil mensen verbinden en organiseert daarom bijzondere theater-voorstellingen over een bizarre ruimtereis. Dialoog staat hierin centraal. Contentbureau Corner leverde een persbericht voor de voorstelling in 2018 en een verslag van de try out in 2017.

ZiezoAstrid helpt mensen die (nog) niet bij instanties bekend zijn weer grip te krijgen op hun huishouden, administratie of financiën. Ik help op mijn beurt ZiezoAstrid met het redigeren van blogs vol tips en trucs.

Stichting Present Eemland viert in 2020 het 12,5 jarig jubileum als 'vrijwilligers-makelaar' in de regio. Ik help mee dit jubileum onder de aandacht te brengen in de media.

© 2018 by Contentbureau Corner - alle rechten voorbehouden  | Privacyreglement | Algemene Voorwaarden