top of page

Actuele opdrachtgevers

Nederlands Dagblad.jpg

Contentbureau Corner voert voor het Nederlands Dagblad diverse werkzaamheden uit voor de papieren editie. Van eindredactie tot het schrijven van interviews (algemene interviews en specifiek de rubrieken Ouderenportret, Dertigersportret en Jongerenportret) en tv-recensies. En van de serviceredactie tot het leveren van achtergrondverhalen.

passage.jpg

Via een strippenkaart-principe werkte Contentbureau Corner in 2019 mee aan het speciale jubileumnummer van Passage Magazine met interviews en het redigeren van artikelen. In 2021 en 2022 schreef ik losse artikelen voor het magazine over onder andere de Klimaatpelgrimstocht en Mercy Ships.

Podopost.jpg

Voor Podopost, het vakblad voor pedicures en voetverzorgers, schreef ik artikelen rond het thema 'Samen leren' en nu rond het thema 'Samen Werken'. Ook interview ik pedicures over hun onderneming voor de rubriek 'Op bezoek'. Sinds januari 2022 lever ik maandelijks berichten voor de vaknieuwsbrief.

doq.jpg

Voor het online artsenplatform DOQ.nl interview ik met regelmaat artsen, artsen in opleiding en promovendi over hun visie op hun vakgebied of over nieuwe ontwikkelingen.

Voor de Soester Courant (uitgave BDU Media) schrijf ik achtergrondartikelen en persoonlijke interviews over maatschappelijke initiatieven en onderwerpen als gezondheidszorg en onderwijs. Ook lever ik zakelijke advertorials over Soester ondernemers.

GreenBadger.png

Green Badger Mindset en Sales had al enige tijd een concept voor een boek op de plank liggen. Contentbureau Corner heeft geholpen om dit plan te realiseren: van blogs tot boek! Daarnaast zet ik regelmatig klanten in de spotlights in klantinterviews en schrijf en redigeer ik blogs voor op de website en teksten voor e-books en e-learnings.

Eerdere opdrachtgevers

LOGO 4 5 MEI SOEST SOESTERBERG.png

Voor het Comité 4 en 5 mei Soest-Soesterberg maakte Contentbureau Corner in 2021 een informatie-pakket behorend bij de Vrijheids-maaltijd. Dit bevatte vijf kaarten met informatie, een leuke opdracht, mini-biografie en natuurlijk het recept. Ook verzorgde ik de pr rondom 4-5 mei richting lokale media.

Contentbureau Corner wordt regel-matig ingeschakeld voor de eind-redactie van de website-artikelen van AD/Utrechts Nieuwsblad en voor de krantenedities Utrechts Nieuwsblad en Amersfoortse Courant. Daarnaast lever ik zo nu en dan artikelen en interviews voor de Amersfoortse Courant.

Voor Digitale Nazorg, gespecialiseerd in het achterhalen en veiligstellen van de digitale nalatenschap van overleden dierbaren, maakte Contentbureau Corner een persoonlijk bedrijfsverhaal. Ook leverde ik diverse persberichten en actuele artikelen voor op de website.

Contentbureau Corner ondersteunde Ardesch Uitvaartbegeleiding enige tijd met de communicatie via een speciale zzp-strippenkaart met bijvoorbeeld het redigeren van persberichten en blogs

Social deals / inzet voor de maatschappij

present-logo.png

Stichting Present Eemland vierde in 2020 het 12,5 jarig jubileum als 'vrijwilligers-makelaar' in de regio.
Ik hielp mee dit jubileum onder de aandacht te brengen in de media. Sinds oktober 2020 behoor ik bovendien tot het Comité van Aanbeveling.

logo swos.jpg

In coronatijd krijgen veel ouderen weinig bezoek en zijn sociale activiteiten afgelast. Voor Stichting Welzijn Ouderen Soest interviewde ik ouderen over hoe zij deze tijd doorkomen. De interviews werden in 2020 maandelijks geplaatst in de nieuwsbrief.

Dialoogtrainer Heleen Brinkman wil mensen verbinden en organiseert daarom bijzondere theater-voorstellingen over een bizarre ruimtereis. Dialoog staat hierin centraal. Contentbureau Corner leverde een persbericht voor de voorstelling in 2018 en een verslag van de try out in 2017.

bottom of page