top of page
  • Writer's pictureAstrid van den Hoek

Foto? Nou, neuhhh....

Doorgaans reageer ik op het woord foto met 'neuh, dat hoeft niet zo nodig' en probeer ik als journalist vooral op de achtergrond te zijn in plaats van op de voorgrond. Voor veel collega-journalisten en vast ook voor andere ondernemers wel herkenbaar. Maar ken je dat liedje van Is ook schitterend: Stap uit de schaduw en loop in het licht...?


Daar moest ik aan denken, want ik realiseerde me dat het wel is wat ik van mijn interviewkandidaten vraag: dat ze op de voorgrond treden met hun (persoonlijke) verhaal. En 'een foto erbij is wel zo leuk, mensen willen graag zien wie er aan het woord is' zeg ik dan. Om eens te ervaren hoe het is om 'aan de andere kant' te staan liet ik mij interviewen door collega Harmke Zonnebeld. En ik stapte de drempel over om eens zelf in de spotligths te gaan staan en zocht contact met een fotograaf.

Een beetje spannend vond ik het allemaal wel. Maar ik ben superblij met de foto's van Bianca de Wit 📷 voor op mijn site en andere pr voor mijn onderneming. Tekst en beeld samen geven mooi weer waarom ik doe wat ik doe. Een mooi visitekaartje voor mijn onderneming, nu te bewonderen op mijn site (het interview is te vinden op de pagina Een Persoonlijk Verhaal).


8 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page