top of page
  • Writer's pictureAstrid van den Hoek

Random Acts of Kindness

Vandaag is het 'Doe eens vriendelijk-dag' (Random Act of Kindness Day). Zoals met zoveel van die themadagen of themaweken vind ik dit ook weer iets wat eigenlijk niet alleen vandaag aandacht zou moeten krijgen, maar het hele jaar door.


Iemand voorrang geven ook al mag jij eigenlijk eerst, een kaartje sturen of een bloemetje brengen, een glimlach, een zwaai, wat kleingeld in de collectebus of het bakje van iemand die op straat leeft.... Er zijn zoveel kleine vriendelijkheden die je kunt doen op een dag! Toch denk ik dat het meest blijvende effect van een vriendelijke daad pas gebeurt als je iemand tijd geeft en aandacht hebt voor zijn of haar verhaal. Leg je oor eens te luister vandaag... en geniet van alle verhalen!


Oh enneh bij wijze van mijn 'Random Act of Kindness' vandaag, zet ik graag een andere themaweek in het zonnetje die aandacht vraagt voor iets waar wat mij betreft het hele jaar aandacht voor zou moeten zijn! Afgelopen week was het namelijk Week van het Oorsuizen. Zo gaaf om in allerlei media ervaringsverhalen te lezen van mensen met tinnitus, én zelfs met een BN'er als boegbeeld van de mooie fotocampagne (iets waar we bij de eerste paar edities van de themaweek steeds maar niet in slaagden... gelukkig is er inmiddels veel meer openheid, ook bij BN'ers met tinnitus). Trots op mijn oud-collega's van Stichting Hoormij!

Check it out op: https://lnkd.in/eKeFAG8B2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page