top of page
  • Writer's pictureAstrid van den Hoek

Pareltje

Ken je dat, dat sprekers allerlei grapjes, leuke oneliners en prachtige boodschappen zo snel aan elkaar rijgen dat je ze niet allemaal kunt opschrijven of opslaan in je hoofd, maar dat ze op het moment wel enorm inspirerend werken?

Zo was het voor mij ook bij het verhaal van Ben Tiggelaar tijdens de jubileumavond van Present Eemland over wat er voor nodig is om ergens helemaal voor te gaan. Gelukkig heb ik wel dit pareltje kunnen destilleren waar ik ook na afloop nog inspiratie uit haal: het geheim van verbetering is niet dat je een compleet ander mens wordt, maar dat je meer wordt zoals je bent wanneer je op je best bent. Ben zette verder uiteen hoe je kunt doen waar je goed in bent én wat energie geeft. Mooi toepasbaar in werk en leven in het algemeen, maar ook bijvoorbeeld bij het doen van vrijwilligerswerk of bij het omzien naar een ander.

Ook de verhalen van Herman Zondag (die vanuit Afas medewerkers liet kennismaken met de klussen van Present) en iemand die eerst hulp ontving van vrijwilligers van Present en later zelf vrijwilliger werd zetten aan tot nadenken. Een mooie, verbindende avond met ondernemers, maatschappelijke instanties en vrijwilligers! (foto: Anthea van den Berg)


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page