top of page
  • Writer's pictureAstrid van den Hoek

Open je toolbox...

Updated: Feb 23, 2022

Interviewen en persoonlijke verhalen optekenen om daarmee anderen te bemoedigen, dat is wat ik het liefst doe als freelance journalist. Maar om scherp te blijven en uitgedaagd te worden is het goed om af en toe ook eens andere tools uit je toolbox te gebruiken, of dezelfde tools voor iets nieuws te gebruiken.


Daarom zei ik enthousiast 'ja!' tegen mijn opdrachtgever Bohn Stafleu van Loghum op de vraag of ik naast mijn interviews voor pedicurevakblad Podopost ook berichten wilde gaan schrijven voor hun nieuwsbrief vol vaknieuws. Ik vind het interessant om me verder in deze branche te verdiepen en hoop dat ik (zelfstandig) pedicures met de berichten kan helpen bij de uitoefening van hun vak. Nu al zin om aan de slag te gaan voor de februari-nieuwsbrief :)
3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page