top of page
  • Writer's pictureAstrid van den Hoek

'Nooit te oud om je hart te volgen'

Ik weet nog dat ik op de middelbare school zat toen mijn favoriete docent vertelde dat hij een andere baan had, buiten het onderwijs. Dat vond ik toen heel gek, want als scholier was je steeds bezig met 'wat je later wilde worden', als een soort permanente status die je kan bereiken. Ik had er eigenlijk nooit zo bij stil gestaan dat je als je eenmaal was geworden wat je wilde worden (of juist niet), je ook nog iets anders kon worden. Dat de vaardigheden en ervaringen die je in een bepaalde baan opdoet, ook bruikbaar zijn in andere sectoren en andere functies. Maar je moet het wel willen zien (en de potentiële werkgever ook, als je misschien niet de juiste papieren hebt of zo). Juist die specifieke dingen die je meebrengt in een baan, kunnen het verschil maken.


Voor het Nederlands Dagblad portretteerde ik vier carrièreswitchers in de uitvaartbranche, die vertellen welke skills uit hun eerdere loopbaan nu juist goed van pas komen. #interview#inspiratie#carrièreswitch#uitvaartbranche6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page