top of page
  • Writer's pictureAstrid van den Hoek

Met de juiste tools...

Voor het Nederlands Dagblad schreef ik een essay over eenzaamheid, naar aanleiding van een interviewproject dat ik heb gedaan voor Stichting Welzijn Ouderen Soest.


In het essay pleit ik voor meer aandacht in ouderenzorg en in onze maatschappij voor het leren maken van verbinding met elkaar, het oefenen in contacten leggen enz. Niet iedereen beschikt automatisch over de juiste tools daarvoor, door daar meer aandacht voor te hebben kunnen we als maatschappij kleine stapjes zetten om eenzaamheid tegen te gaan.


Het was voor mij bijzonder om zo persoonlijk te schrijven over iets dat mij raakt en bezighoudt, in plaats van anderen te interviewen over hun ervaringen. Maar dat laatste doe ik natuurlijk ook graag. Dus werk je voor een organisatie waar een interviewproject een mooie toevoeging kan zijn in het omzien naar elkaar, laat het me weten!


Het artikel is hier te lezen: https://www.nd.nl/nieuws/opinie/1021920/kleine-stapjes-zijn-nodig-bij-het-tegengaan-van-eenzaamheid


5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page