top of page
  • Writer's pictureAstrid van den Hoek

Inspirerende impactmakers

Het interviewen van mensen levert altijd zoveel inspiratie op! Niet alleen voor de mensen die het interview uiteindelijk lezen, maar ook voor mijzelf als interviewer. Of het nou ouderen zijn die hun levenswijsheden delen of ondernemers die vertellen over vallen en weer opstaan. In die laatste categorie ben ik de afgelopen tijd druk geweest voor Green Badger en heb ik allerlei inspirerende ondernemers uit de regio Utrecht geïnterviewd. Die interviews zijn nu gebundeld in een Impactmakers-boek.


Het was heel tof om hieraan mee te werken en zoveel ondernemers te laten shinen en te laten zien hoe zij de wereld een beetje mooier willen maken! Dit boek laat daarnaast zien hoe Green Badger klanten heeft verzameld die passen bij hun eigen visie op impact maken en hoe die manier van werken je onderneming verder helpt.

Een interview met Edo en Roy van Green Badger zelf kan in de bundel natuurlijk ook niet ontbreken. Zij vertellen onder andere over hun motivatie voor dit boek: 'Wij werken graag met ondernemers die positieve impact willen maken op thema’s als duurzaamheid, sociale vooruitgang of de lokale economie. Ondernemers die met behoud van de menselijke maat (persoonlijk contact) willen bijdragen aan het creëren van een fijne werkomgeving, economische vooruitgang, en een verantwoordelijke productie en consumptie. Het zijn zulke mooie ondernemingen, daar willen we mensen bewust van maken. Daarom hebben we niet alleen klantverhalen op onze website staan, maar hebben we deze ook gebundeld in een mooi vormgegeven en milieubewust gedrukt boek. In deze klantverhalen laten we zien dat veel dingen de wereld beter kunnen maken. De ondernemers in deze interviews durven kwetsbaar te zijn en laten zien wat ook de struggles van ondernemen zijn. Want daar zit de oplossing in voor een betere Sales Mindset!'Nieuwsgierig naar ons Impactmakers-boek? Stuur een mailtje naar info@greenbadger.nl

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page