top of page
  • Writer's pictureAstrid van den Hoek

100 verhalen in 1 jaar

Deze week telde ik eens hoeveel persoonlijke gesprekken ik voerde als interviewer voor mijn gevarieerde poule toffe opdrachtgevers, bij hoeveel mensen ik kwam voor een pastoraal gesprek en hoeveel levensverhalen ik hoorde tijdens mijn vrijwilligerswerk voor Stichting Present. Het zijn er 100, waarvan er velen nog regelmatig in mijn hoofd of in mijn hart opborrelen. Dank aan allen die hun verhaal met mij deelden voor hun openheid en vertrouwen!

De veerkrachtigheid van mensen is een rode draad in alle verhalen die ik dit jaar maakte. Een inspiratie en bemoediging die ik meeneem het nieuwe jaar in, een jaar met hopelijk weer 100 andere mooie verhalen, want die zijn er nog genoeg!


Maar eerst een kleine break, waarin ik de tijd neem om op te laden en inspiratie op te doen, bijvoorbeeld door te lezen hoe collega-journalisten dat doen... (met dank aan het eindejaarscadeau van opdrachtgever Roeland van Mourik) Alle goeds voor 2022! #vertellen-delen-inspireren

1 view0 comments

Comments


bottom of page